Skip to main content

Hi, ik ben Majorie,
yogadocent, adem en hormooncoach!

Voor mij is 2024 begonnen met het verwezenlijken van een langgekoesterde droom: mijn eigen bedrijf, Ademspiegel.

Wie is Ademspiegel

Sporten is voor mij meer dan alleen een activiteit; het is een ware passie die een centrale rol speelt in mijn leven. Mijn toewijding aan een gezonde levensstijl heeft mij ertoe gebracht om verschillende opleidingen te volgen, waaronder die tot Fitnessinstructrice, Yogadocent, Hormoonfactor trainer en Ademcoach. Met meer dan 25 jaar ervaring heb ik met veel plezier groepslessen gegeven op diverse sportscholen.

Lees meer

Hoe Ademspiegel
ontstaan is?

Tot er een kantelpunt kwam in mijn leven rond mijn pre-menopauze en ik merkte dat ik veel lichamelijke klachten kreeg zoals pijnlijke gewrichten als ik  s’morgens op stond  ook  ervaarde ik in die periode veel slaapproblemen. Mijn lichaam probeerde mij te waarschuwen in plaats van op de juiste manier naar deze signalen te luisteren  bleef ik handelen in mijn vaste patronen totdat ik in een burn-out belandde en ik compleet stil werd gezet.

Deze periode heeft mij geleerd om weer in verbinding te komen met mijn lichaam en het onderbewuste. Door middel van yoga, bewuste ademhalingstechnieken, koude training  en het inzetten van voeding als medicijn herstelde ik mijn hormonale disbalans. Deze ervaring heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mij ben gaan verdiepen in adem, yoga en mijn hormoonstelsel. Het is mijn missie om anderen te begeleiden op hun reis naar een gezondere levensstijl en om hen te helpen hun doelen te bereiken. En zo ontstond Ademspiegel!

Ademspiegel jouw spiegel die leidt naar de juiste keuzes. Hier start jouw reis!

Ademspiegel is er voor iedereen die op zoek is naar meer balans in het lichaam fysiek, mentaal, emotioneel weer leren ervaren wat de kracht van jouw  adem voor jou kan betekenen. Ontdek de kracht van jouw adem en verbind  je dieper met lichaam en geest door middel van yoga. Leren om te voelen wat jij nodig hebt, waardoor je de juiste keuzes kan maken die leiden naar meer vitaliteit en verbinding met jezelf.

Bekijk de prijzen

Neem vrijblijvend
contact met mij op

Neem contact op